Sociale medier

Et online marketing bureau er bla et adwords bureau, som kan hjælpe dig med at komme ordentligt online både i form af sociale medier, umbraco hjemmesider og apps. Ved hjælp af mange forskellige værktøjer er det muligt at målrette for eksempel annoncer og mails, så de rammer den relevante målgruppe. På denne måde er man nærmest sikret, at ens online investering i marketing har en effekt, så man måske vil opleve større salg.

Stort set alle mennesker er i dag online på den ene eller anden måde f.eks. på linkedin eller facebook. Derfor er det også vigtigt for virksomheder at have en klar online markedsføring linje, da man kan vinde rigtig mange kunder på nettet med de rette metoder. Man kan fx vælge at have en online remarketing kampagne, hvor man ud fra kundedata kan segmentere nogle helt specifikke kundegrupper. Nogle af de målgrupper man blandt andet kan vælge kan være ud fra tidligere besøgende, demografisk, geografisk og mange andre muligheder.
Desuden findes der også forskellige optimering metoder til remarketing. Der er hovedsagligt tale om fem slags: adwords dynamisk remarketing, Facebook marketing, video remarketing, mobile-app remarketing og search remarketing. Hvilken remarketingsmetode, der fungerer bedst, er meget individuelt i forholdt til produkt og ens målgruppe.