Investeringer
Investeringsforeninger er foreninger, som bringer investorer sammen om et fælles investeringsprojekt som f.eks. koncenton. Der findes forskellige typer af investeringsforeninger a la koncenton, så man kan finde en der passer til ens behov. Man taler blandt andet om kontoførende og certifikatudstedende foreninger. Kontoførende tager oftest ikke investeringer fra privatpersoner, da systemet er lidt specielt. De udsteder nemlig ikke omsættelige beviser til investorerne, men administrere derimod medlemmernes penge som indskud.

Ved de certifikatudstedende foreninger taler man om to slags som koncenton. Den akkumulerende og den udloddende. Ved den akkumulerende er de ikke forpligtet til at betale et minimum af afkastet i foreningen, men det er de derimod ved den udloddende.

Det gode ved investering foreninger som koncenton er blandt andet, at man ikke behøver at sætte mange penge på spil for at få et afkast. Derudover er det også en meget professionel ejendomsinvesteringer i koncenton, som er under offentlig kontrol, og derved ret sikker. Hvilken type investeringsforening som koncenton eller obton, man vælger afhænger af ens økonomiske situation, og hvilke forventninger man har til investeringerne.


Aktie investering
Der findes mange forskellige investeringsformer, men en af de mest almindelige er aktie investering. Når en virksomhed eller firma bliver børsnoteret, er det muligt at få en andel i dette ved at investere i aktier fra den aktuelle virksomhed. I dag er der rigtig mange på børsmarkedet, og derfor er der også rigtig mange forskellige muligheder for at investerer sine penge. Om end man spiller sikkert eller gerne vil satse lidt. Når man skal investerer sine penge, så er det en god idé at have en professionel med på sidelinje, så det bliver sikret at det hele forløber, som det skal. God vejledning omkring investering kan nemlig være meget fordelagtigt.

Investering i solceller
De seneste år er der kommet meget fokus på miljøet, og hvordan blandt andet husejer kan gøre en indsats for at mindske forurening. Et af tiltagende har været, at det er fordelagtigt at investere i solceller.  Derfor har man også i stigende grad set at en del husejere har gjort dette.

Med solceller på taget producerer du den egen energi, og i løbet af 10-15 år har solcelleanlægget tjent så selv hjem. Så det er en lagtidsinvestering, men det er også en investering, som er rigtig fornuftig at foretage. Ikke nok med at det er godt for miljøet, så er det også godt for pengepungen, da man kan få nogle meget fordelagtige skattelettelser.

Hvis man overvejer at investere i solceller, er det vigtigt, at man snakker med en professionel, så man er sikret at investere i det rette, så man for mest muligt ud af investeringen.